Camel Beach – Deve plajı – Bağla Koyu



Camel Beach – Deve plajı – Bağla Koyu


Bağla, yarımadanın en güzel koy ve plajlarından birine sahiptir ve Bodrum’a 14 km uzaklıktadır. Bağlar Burnu‘nun batısındaki güzel koya gezi teknelerin çok rağbet eder. Koyun doğu tarafındaki küçük girintiler daha sakindir. Koy ve çevresi kamp yapmak için de uygun.


Eskiden Deve plajının (Camel Beach) hemen arkasında bulunanetrafını koca servilerin çevrelediği, taş havuz içinde güzel suyu olan bir mandalina bahçesi vardı ve burası Bodrum’luların mesire yeriydi. Buraya kayıklarla gelinir, denize girilir ve eğlenilirdi.

 

Camel Beach’e  (deve plajı) gitmek için Ortakent’ten girip Kargı oklarını takip etmeniz yeterli. Ayrıca Bodrum merkezden tekne ile de gidebilirsiniz. Bir alternatif de yine merkezden minübüslere binmek.

Camel Beach  (deve plajı) Kum ve Denizi bir arada hissetmek istiyorsanız gidebileceğiniz ender beachlerden. Tekne turları mutlaka bu koya uğruyor, o da farklı bir hava katıyor.

Camel Beach’e  (deve plajı) Oldukça sakin, kumu harika, Denizin derinliği çok uygun, denize alışık olmayanlar için öncelikle tercih edilmesi gereken bir yer.

 

Bodrum’da kumluk bir denize gitmek isterseniz camel beach tam size göre bodrum otogardan binceğiniz camel beach dolmuşlarıı ile yaklaşık 30-40dk süren yolculuk sonrasında ulaşabiliyorsiniz. Burada upuzun kumsalı, taşlık olmayan denizi sizi karşılayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder